Kaikkien tuntema kotimainen koiratutkavalmistaja Tracker Oy on yksi niistä jotka pyrkivät koko ajan kehittämään ja kehittymään. Tutkapuolellakin paljon on jo keksitty, mutta kilpailu kovaa.

Nyt on selkeästi tullut aika jolloin myös muut asiat kuin puhtaasti tutkapannan toimivuus ratkaisevat. Digitalisaatio on saapunut myös metsästäjien maailmaan ja nyt voisi sanoa että siitä alkaa myös olemaan todellista käyttäjähyötyä.

Vai mitä sanotte esimerkiksi tästä Trackerin uusimmasta ominaisuudesta? Eli siis oman metsästysseuran alueiden kätevästä siirrosta suoraan tutkapuhelimen ruudulle? Aika näppärää.

Vielä kun päästään siihen että Riistakeskuksen OmaRiistassa pääsee itse rakentelemaan vapaammin omia metsästysalueita niin avot! Nyt tarvitaan vielä metsästysseuran vastuuhenkilö tekemään alueen OmaRiistaan. Toki ymmärrettävää metsästysseurojen näkökulmasta, mutta kun muistetaan että vain puolet suomalaisista metsästäjistä ovat esimerkiksi Metsästäjäliiton (Siis metsästysseurojenkin) jäseniä, jää aika moni kaipaamaan sitä että voisi piirrustella omat yksityiset rajat OmaRiistaan ja nakata ne sitten vaikkapa Trackerin ruudulle.

Tutkia ja näitä digitaalisia palveluita kun käyttävät myös muut kuin hirvikoirien ohjaajat…Lintukoiran omistajat tulevat heti mieleen ja jossakin päin Suomea metsästetään myös kaurista ajavilla koirilla. Hekään eivät kuulu viralliseen Riistakeskuksen hirviorganisaatioon.

Uskon kuitenkin että koska Riistakeskuksen kehitystyö on ollut viime vuosina viisasta, päästään jossain kohtaa nauttimaan jälleen uusista ominaisuuksista. Nyt Tracker on ainakin hoitanut oman leiviskänsä asiallisesti ja hyödyntänyt yhteistyön voiman.

Tässäpä siis vielä Trackerille tekemäni esittelyvideo aiheesta OmaRiista ja metsästysalueiden siirto Trackeriin.

Languages

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *