• Yli 750.000 asiakasta
  • Ilmainen toimitus yli 100
  • Suosituimmat at eKomi
Juoksukengät päivittäin erityistä
 
Etusivu >  return

return

Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit pyytää palauttaa tai vaihtaa riippuen tilanteesta

Reklamaatiotuotteet on oltava uusia kunnossa, käyttämätön ja alkuperäiset tageja ja pakkaus.

1. Jos saat väärän tuotteen
Sinulla on 1 vaihtoehto), se on lähetettävä seuraavaan järjestyksessä oikein, 2) palauttaa sen täyden hyvityksen, tai 3) 1) pitää muuntaa oikeaan item.Customers vahvistavat kelpoisuuden ja palasi lähettää takaisin edelliseen kohteeseen asiakaspalvelu. Monissa tapauksissa olet 7 päivän kuluessa tilauksen yhteyttä asiakaspalveluun ja pyytää palautusta tai vaihtoa.

2. Jos vastaanotat kohteen väärä väri
Olet oikeutettu täyden hyvityksen, asiakaspalvelu vahvistaa, että olet saanut väärän värinen. Erot värinhavaitsemiserot johtuu syy näytön asetukset tietokoneen seurata ei palauteta.

3, jos kohde puuttuu tilauksestasi
Ota yhteyttä asiakaspalveluun ilmoittaa meidän kohteita puuttuu tilauksestasi. Kun olemme vahvistaneet, että puute projektin, annamme täyden hyvityksen raaka-aineiden hintojen ja kuljetuskustannusten, tai aloittaa käsittelyn seuraavaan tilaukseen sinulle uuden.

4. Jos paketti katoaa matkalla
Ota yhteyttä asiakaspalveluun kertoa meille et ole saanut pakettia. Kun menetämme kanssa paketin toimitus vahvistus, tarjoamme hyvityksen tai lähettää projektin.

5. Jos me aluksen viallisen tai vahingoittuneen aineiston
Olet oikeutettu täyden hyvityksen tai vaihto. Kun hyvityspyynnöstä olkaa valmis antamaan selkeä esittely hankkeen ja sen seuranta määrä mahdollisimman nopeasti, kuvia asiakaspalvelua. Vaihtoehtoisesti toimitus henkilö eteen avoimen projekti, jos huomaat, että se on vahingoittunut kuljetuksen, voit hylätä sen. Joten villepohjola lähetämme sinulle uuden kohteen teitä seuraavassa järjestyksessä tai palautusta.

villepohjola palautamme rahat verkkosivuilla tilin oikein, niin rahat seuraavaan tilaukseen. Käytä tasapaino, haluat pyytää hyvitystä PayPal tilin, me heti palauttaa.

www.villepohjola.fi © Copyright . Suomen suurin urheilunettikauppa ,Alennus kengät verkossa ,Jalkapallokengät halpa